Saturday, May 3, 2008

I förrgår i schnubbrummet:

1. Fick närkontakt med en bloggläsare, en som jag inte känner. Alltså hon läser den här bloggen. Det hela var otroligt spännande och hon var snygg med en väldigt smakfull färg på läppstiftet, och det fick mig att undra: vem mer som jag inte redan känner (och som har bra koll på sin egen färgkarta) läser det här? Är otroligt nyfiken men känner att tittarfrågor inte riktigt är min stil. Förutom för att få bekräftat eller dementerat följande:

2. Kan minnas fel men jag tror D Sundin drog ner brallan och blottade ett par tights med korv med bröd-tryck? Det är liksom för bra för att vara sant.

KOM, SÅ LÄSER VI ETT GAMMALT NUMMER AV COVER TILLSAMMANS OCH PEKAR PÅ ALLA YSL-GREJER VI VILL HA:

HÄR KOMMER DEN NYA TIDEN

Hej på er. Vad kul att ni tittar förbi fortfarande. Jag hoppas innerligt att ni hittills jobbat med RSS-läsare så ni sluppit ta er hit om det inte hänt nåt nytt.
Jag snackar dåtid eftersom det nu ska bli ändring och alltså alltid kommer hänt nåt nytt mellan gångerna, undantaget om ni är freaky stalkers som går in mest hela tiden för att flukta. (Till er borde jag nog säga "sluta" men jag gillar uppmärksamheten för mycket, så tack).

Apropå stalkers kolla in den här lappen som trycktes fast i min hand under min karriär som butiksbiträde på en hälsokostbutik i Norge:


Det bör kanske nämnas att jag på den tiden faktiskt hade en velforma, megadeillig damerompe, så lappen är måhända ett vansinnesverk men likväl sanningsenligt.