Wednesday, February 7, 2007

Gröndal, fuck yeah!

Ok det är inte särskilt kul med folk som klagar på hur sjuka de är (ungefär lika kul som att höra vad folk har drömt, man ba: jaa, du blev jagad av nån som först var din pappa och sedan en kanin zzzz).
Därför tänkte jag byta vinkel och berätta vilken fantastisk tur till Gröndal jag fick på köpet eftersom vårdcentralen fuckat upp min tidsbokning och ville att jag skulle vänta en timme.

Jag drog till Gröndals Café eller Café Gröndal wha'eva, och åt sjukt gott rågbröd och de hade t o m munk-te (= godaste tesorten för alla tea impared people out there).
Kolla vad billigt och fint det blir när man rör sig utanför tullarna: 38kr för all this love.


Cafévistelsen fick helt klart guldkant när jag i ett hörn, på ett armstöd till en soffa, fann ett våldtaget päron som låg och svettades.


Sen gick jag tillbaka till vårdcentralen och snackade med en gravt harmynt läkare, genomgick lite olika tester, kollade på hur sjuksköterskorna försökte hindra en pundare att äta upp allt fika i väntrummet samt funderade lite över hur miljön förmodligen gråter lite inombords var gång någon drar på sig ett sånt här sensuellt skoöverdrag.


En fin dag trots sjukan alltså. Puss på er.

la gorge!

Så jag hade lite ont i halsen igår. Käkade två passionsfrukter och en dubbeldos c-vit och gick hem från skolan i kristlig tid. La mig i sängen med min sovoutfit (tights, tjocksockar, lång t-shirt och cashmeretröja) och kurerade mig.
Vaknar i morse - min ena halsmandel är stort som ett fuckin' fikon.

Nu: lyxar med att kolla på King of Comedy och spela PSP samtidigt, vilket man bara kan göra när man är ensam för folk verkar störa sig sjukt mycket på det. Måste köpa nytt spel, dock, Lumines och mitt förhållande är inte hälsosamt.
Någon som spelat Every Extend Extra, jag är sjukt peppad?


ps. kolla vad SNYGG den är: