Tuesday, April 28, 2009


1. På Twitter försökte jag igår starta en rörelse kring fenomenet ostrap. Hittills har tre personer nappat. Världen är kanske inte redo för ostrap? Här är mina favoriter:

- If you feelin like a pimp nigga, go and brush your Gouda off
- life's a Brie and then you die, that's why we get high, 'cause you never know when you gonna go
- Still puffin my leafs, still with the beats, Stilton loving police. Still rock my khakis with a cuff and a Brie = dubbelost!
- they say it's lonely at the top and whatever you do, you always gotta watch Mozzarellas around you
- You down with Halloumi? (Yeah you know me) Who's down with Halloumi? (Every last homie)
- I cut 'em wide, I cut 'em long, I cut 'em fat (What), I keep 'em Camembert (What)

2. Min buddy Helena driver tillsammans med några andra en blogg om ost, Ostsnack. Check it out.

3. I somras testade jag att doppa Max Mozzarella Stick ner i lite vanlig smält ost. Det var gott. Överlag är Max rätt så bra på ost.