Wednesday, February 7, 2007

Gröndal, fuck yeah!

Ok det är inte särskilt kul med folk som klagar på hur sjuka de är (ungefär lika kul som att höra vad folk har drömt, man ba: jaa, du blev jagad av nån som först var din pappa och sedan en kanin zzzz).
Därför tänkte jag byta vinkel och berätta vilken fantastisk tur till Gröndal jag fick på köpet eftersom vårdcentralen fuckat upp min tidsbokning och ville att jag skulle vänta en timme.

Jag drog till Gröndals Café eller Café Gröndal wha'eva, och åt sjukt gott rågbröd och de hade t o m munk-te (= godaste tesorten för alla tea impared people out there).
Kolla vad billigt och fint det blir när man rör sig utanför tullarna: 38kr för all this love.


Cafévistelsen fick helt klart guldkant när jag i ett hörn, på ett armstöd till en soffa, fann ett våldtaget päron som låg och svettades.


Sen gick jag tillbaka till vårdcentralen och snackade med en gravt harmynt läkare, genomgick lite olika tester, kollade på hur sjuksköterskorna försökte hindra en pundare att äta upp allt fika i väntrummet samt funderade lite över hur miljön förmodligen gråter lite inombords var gång någon drar på sig ett sånt här sensuellt skoöverdrag.


En fin dag trots sjukan alltså. Puss på er.

3 comments:

SweJens said...

Äntligen någon som vågade säga det där om drömmar!

Alexandra said...

nej säg inte så, drömmar är det bästa. imorgon ska jag dela med mig av den bästa drömmen på riktigt länge! då kommer du äta upp dina ord med lite ost på!

Manis said...

Jag vill vara din skoskyddskompis! Det är så grymt tråkigt att gå till VC, man får alltid vänta sådär länge på min, och då säger de inte ens till. Man får sitta där med Allers från 2005 och donationskort och sitta och sitta och sitta.