Monday, March 12, 2007

and that's right, i'm the one that's tattooed on his arm

Alltså jag fick ett Kärleksbrev igår!
Ett tvättäkta, typ sealed with a kiss. Fick ont i magen och blev lite illamående och generad, så fint och liksom ... innerligt var det.

Det är så mycket kärlek nu att det är svårt att inte bli religiös.
Typ någons blogg som handlar om att äta frukost tillsammans.
Och Ania! Läser ni henne? Hennes kärleksliv och tillhörande nojjor är helt fantastiskt kul att läsa om, min bästa underhållning just nu när jag inte har direkt access till mina tv-serier.
Men nybörjare måste börja här, för dramaturgin.

Drömmer om att laga en sorts soppa ikväll med kikärtor och tomat. Har tänkt på den sedan Cherry lagade åt mig men jag fattar inte hur jag ska lyckas återskapa något så gudomligt på egen hand. Tips?

5 comments:

Manis said...

Lyllos! Jag brukar skicka saker och så blir han jätteglad och får lite dåligt samvete och jag får fnissa.

någon said...

Oj, aj, men näe, min blogg är hemlig sörru... ;-)

Vet inte om du har läst min kommentar på ditt förra inlägg, men du uppmanas alltså att skicka gmail-adress till mig så att jag kan bjuda in dig när jag låser bloggen. Vilket jag nu gjorde genast även om hela världen egentligen gärna får läsa just det där om frukostbordet - det gäller tyvärr inte hela bloggen. :-)

Mig når man på förnamn.efternamn@bredband.net, och du vet ju vad jag heter egentligen.

Kul att ses senast!

B said...

FÖRLÅT jag fattade inte, trodde att den var avpersonligakänneteckenifierad så du inte kunde identifieras, att det var det som var Grejen. sorry. jag rycktes med. men bra att du låste den. men jag har ingen g-mail! funkar med annan mail?

Manis said...

Det funkar men vilken mail som helst, det är bara det att gMail är bäst och coolast hahahaha.

någon said...

Det var det som var Grejen, men sen har jag insett att om man känner mig och lägger ihop alla avpersonifierade saker så blir det ändå en person...
Och att det känns lite annorlunda nu än när jag hade ett mer civilt jobb.

Är faktiskt osäker på om Manis har rätt, har för mig att man bara får en månads tillgång till läsning om man har icke-Gmail. Men jag har en annan lösning på det, tror jag, så om du bara mejlar mig från din vanliga adress ska du få lite uppgifter. :-)