Tuesday, April 28, 2009

LITE OM OST:

1. På Twitter försökte jag igår starta en rörelse kring fenomenet ostrap. Hittills har tre personer nappat. Världen är kanske inte redo för ostrap? Här är mina favoriter:

- If you feelin like a pimp nigga, go and brush your Gouda off
- life's a Brie and then you die, that's why we get high, 'cause you never know when you gonna go
- Still puffin my leafs, still with the beats, Stilton loving police. Still rock my khakis with a cuff and a Brie = dubbelost!
- they say it's lonely at the top and whatever you do, you always gotta watch Mozzarellas around you
- You down with Halloumi? (Yeah you know me) Who's down with Halloumi? (Every last homie)
- I cut 'em wide, I cut 'em long, I cut 'em fat (What), I keep 'em Camembert (What)

2. Min buddy Helena driver tillsammans med några andra en blogg om ost, Ostsnack. Check it out.

3. I somras testade jag att doppa Max Mozzarella Stick ner i lite vanlig smält ost. Det var gott. Överlag är Max rätt så bra på ost.

3 comments:

Martin said...

Glöm inte Nörska housesnubbarna i Ost & Kjex!

Matilda said...

Testa ostschnitzel (bara friterad ost) med rösti och sås på Moldau. Dödsgott.

annahita said...

ostrap? ostrap! jag läste det som ost-rap, alltså... en rap efter att man har ätit ost. som i vitlöksrap. *ärrad för livet*

fin blogg! ^_^