Monday, June 8, 2009

#HUSVÅLDTÄKT

Fram tills jag fyllde 16 bodde jag två mil utanför Umeå i en sömnig by som heter Ytterboda. Ytterboda var all 'bout them härligt vildvuxna åkrar, charmigt asfaltslösa vägar och som helhet ett rätt så Bullerby/naziidylliskt upplägg ni fattar. Ibland har jag tänkt att jag ska köpa vårt hus när jag distanserat mig från glesbygdsångesten så jag kan reclaima syrénbersån, hänga i köket där min mamma blev träffad av blixten (OBS sant) och glida runt på de breda golvplankorna av gran som min pappa hämtat i skogen.

Well, nu har familjen som köpte det av oss -98 lagt ut det för försäljning. Känsla efter att ha kollat igenom bilderna: upprymd skräckattack. De har verkligen inte slösat nån tid på de här elva åren,BYGGT EN CARPORT OCH SÅ VIDARE. Inför försäljningen homestylar man gärna med lite trevliga detaljer också. Här är mina favoriter:

Lite stämningsfull isbergssallad i keramik.Alla haterz därute som inte tror att man kan få in “hemtrevnad” och “bläckstråleskrivare” på samma lilla furubord – check this baby out!
En mysig liten läshörna bara.
Ebony and ivoryyy/ live together in perfect harmonyy...
*lägger ett bud*

3 comments:

Bonnieto said...

När min mamma flyttade ihop med sin nya snubbe rensade hon ut en massa prylar som jag sedan hittade på Myrorna. Mammas fina porslins-svan till exempel, som jag minns att jag inte fick leka med för att den kunde gå sönder, ovärderlig tänkte jag. Där stod den på hyllan och kostade 65:- Då började jag gråta trots att jag vet att det är egoistiskt och att det är fint att skänka till andra.

anna-carin said...

det går inte ens att säga något om detta..

Manis said...

*överlycklig att mor bor kvar i huset*